SON DAKİKA
Hava Durumu

Yerel Vizyon, Jeoloji Mühendisi Sebiha Yıldızalp’ı konuk edecek

Line TV’de gazeteci Mehmet Çetinkaya’nın sunumuyla ekranlara gelen Yerel Vizyon’un bu haftaki konuğu JMO Bursa Şubesi İkinci Başkanı Jeoloji Mühendisi Sebiha Yıldızalp olacak.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2023 17:15
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2023 17:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.inegolinternetgazetesi.com/
Yerel Vizyon, Jeoloji Mühendisi Sebiha Yıldızalp’ı konuk edecek

Türkiye’de birçok şehrin etkilendiği deprem felaketinin etkileri sürerken Bursa’nın deprem riski en çok merak edilen konulardan biri.

Her hafta bölgenin nabzını tutan, deneyimli gazeteci Mehmet Çetinkaya’nın sunumuyla ekranlara gelen Yerel Vizyon’da bu hafta adeta Bursa’nın deprem röntgeni çekilecek.

KONUK SEBİHA YILDIZALP

Türkiye’de geniş izleyici kitlesi bulunan Line TV’de yayınlanacak ve Jeoloji Mühendisleri Odası Güney Marmara Şubesi İkinci Başkanı Jeoloji Mühendisi Sebiha Yıldızalp’in konuk olacağı programda Jeoloji Mühendisleri Odası’nın faaliyetlerinden, Bursa’nın deprem hazırlığına, güvenli bina kriterlerinden, ücretsiz gözlemsel bina uygulamasına kadar pek çok konu ele alınacak.

Şehrin bölge bölge deprem riskinin de konuşulacağı Yerel Vizyon’da her perşembe olduğu gibi bu hafta da merak edilen tüm sorular yanıt bulacak.

Doğru inşaatta müteahhitten, ikamet edecek kişiye ve bilimsel denetime kadar sorumlulara düşen görevlerin tek tek konuşulacağı Yerel Vizyon bu akşam saat 20.00’de Line TV ekranlarından yayınlanacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.