SON DAKİKA
Hava Durumu

Çolak: “Nilüfer’i sorunlar yumağı değil, marka şehir yapacağız”

Cumhur İttifakı AK Parti Nilüfer Belediye Başkanı Çolak, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Burada yaptığı konuşmada Türkiye’nin yakaladığı gelişim, Nilüfer’e aynı oranda yansımadığını belirten Çolak; “Hizmet ve eser siyasetinden taviz verilmeyen, teknolojik ve dijital yaklaşımlardan yararlanarak yenilikçi ve öncü uygulamaları hayata geçireceğiz. Nilüfer’i sorunlar yumağı değil, marka şehir yapacağız” diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2024 12:47
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2024 12:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.inegolinternetgazetesi.com/
Çolak: “Nilüfer’i sorunlar yumağı değil, marka şehir yapacağız”

Cumhur İttifakı AK Parti Nilüfer Belediye Başkanı Celil Çolak, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay'ı makamında ziyaret etti. Bursa’nın iş hayatına yönelik yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Çolak, hayata geçirmeyi amaçladığı projeler hakkında açıklamalarda bulundu. 

“NİLÜFER DEĞİŞİME AYAK UYDURAMADI”

Nilüfer, potansiyelinden aldığı güçle, doğasıyla ve insanlarıyla Bursa’nın en özel ilçesi olduğunu ifade eden Çolak, “Son 20 yılda, dünya da ve ülkemiz de çok değişti. Ancak Nilüfer bu değişime ayak uyduramadı. Ülkemizin yakaladığı gelişim, ilçemize aynı oranda yansımadı” diye konuştu.

Gündelik politikaları bir yana bırakarak, bilimsel verilere dayalı ve şehri tüm paydaşlarıyla bir bütün olarak ele alıp Nilüfer’i geleceğe taşımak için yola çıktıklarını kaydeden Çolak; “Nilüferimiz’i kadınlar, gençler, yaşlılar, emekliler, çocuklar için yaşanması zor değil, rahat ve huzurlu yer olması için vizyon projelerimizle ortaya çıktık. Hizmet ve eser siyasetinden taviz verilmeyen, teknolojik ve dijital yaklaşımlardan yararlanarak yenilikçi ve öncü uygulamaları hayata geçireceğiz. Nilüfer’i sorunlar yumağı değil, marka şehir yapacağız” diye konuştu.

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay’da yaptığı konuşmada ziyaretten dolayı duyduğunu memnuniyetini dile getirdi. Burkay; “Nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bursa için çalışan herkese her türlü proje desteği vermeye hazırız. Sayın Çolak’a çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.